vrijdag 31 januari 2014

CONTRACT

Hallo,
Op de pagina contracten: Contract voor de week van 10 februari tot en met 14 februari, dit is dus nog niet voor volgende week (omwille van de proefwerken is er volgende week geen contract), maar voor de week nadien.
Groetjes,
meester Kurt

dinsdag 28 januari 2014

SCHOOL PROEFWERKEN

Hallo,
Straks beginnen de proefwerken. Ik wens jullie heel veel succes toe en denk eraan: voldoende nachtrust is heel belangrijk, alsook een gezond ontbijt. Goeie moed en anderhalf weekje doorbijten is de boodschap.
Voor volgende week is er GEEN contract (omwille van de proefwerken). Gewoon 2 'zaakjes':
*Dinsdag 4 februari: Lange turnles om 13.15 uur.
*Vrijdag 7 februari (namiddag): Einde proeven. Jullie mogen iets meebrengen om mee te spelen (geen GSM, geen gameboy, ... ). Wel speelgoed om samen te spelen.
Groetjes,
meester Kurt

woensdag 22 januari 2014

CONTRACT

Hallo,
Het contractje (volgende week) kan je lezen op de pagina 'Contracten'.
P.S. Zie ook bericht hieronder (kunstwerkjes).
Groetjes,
meester Kurt

KUNSTWERKJES

Hallo,
De foto's van de mooie werkjes die jullie maakten bij juf Griet staan op de pagina van de tekeningen en kunstwerkjes.
Groetjes,
meester Kurt

zaterdag 18 januari 2014

KUNSTWERKJES

Hallo,
Juf Griet heeft mij foto's doorgestuurd van de kunstwerkjes die jullie maakten. Het resultaat is heel mooi. Alvast een dikke proficiat. Probleem is dat ik de foto's niet kan opslaan op mijn computer. De afbeeldingen zijn ook heel klein en als ik ze vergroot, verliezen ze heel veel van kwaliteit. Ik zal maandag nieuwe foto's nemen en die dan op de blog plaatsen.
Groetjes, prettig weekend en tot maandag.
meester Kurt

vrijdag 17 januari 2014

MEESTER KURT

Hallo leerlingen,
Het gaat al beter met de knie en vandaag mag ik mijn laatste kruk weglaten. Het zal wel nog een hele tijd duren vooraleer de pijn helemaal weg is. Maandag kom ik terug naar school. Ik ga blij zijn dat ik mijn (b)engeltjes terug zie. Vergeet niet al goed te studeren voor de proefwerken die binnenkort starten.
Groetjes, nu reeds een prettig weekend en tot maandag.
meester Kurt

maandag 13 januari 2014

MEESTER KURT

Hallo leerlingen,
Bij de start van de nieuwe week ben ik hier nog eens terug. Hopelijk zijn jullie nog altijd actief in de klas en werken jullie goed mee met juf Griet. Waarschijnlijk zijn jullie de juf nu ook al wat gewoon. Ikzelf zal deze week nog veel proberen te rusten. Ik loop al rond met één kruk (mag er dus al ééntje weglaten). Normaal mag eind deze week de andere kruk ook weg. Ik zal dan waarschijnlijk nog een klein beetje manken, maar in normale omstandigheden en als alles herstelt zoals het nu bezig is, ben ik volgende week maandag zeker weer bij jullie. Dan hebben we nog anderhalve week de tijd om af en toe ook eens iets te herhalen voor de proefwerken. Stel het nog wel deze week en vergeet niet om jullie huiswerk te maken op Bingel. Indien je iets wilt doorgeven voor op de blog kan dit nog altijd, hé (kurt.d.hulster@hotmail.com). Niet vergeten om te studeren voor de proefwerken.
Heel veel groetjes,
meester Kurt

donderdag 9 januari 2014

CONTRACT

Hallo,
Het contractje voor volgende week staat op de blog onder 'contracten'.
Groetjes,
meester Kurt

maandag 6 januari 2014

MEESTER KURT

Hallo beste leerlingen,
Zoals je al hebt gehoord, ga je mij een tweetal weken moeten missen. Een ongeval bij Veronique thuis (en een heel pijnlijke linkerknie) heeft ervoor gezorgd dat ik nu met krukken moet lopen. Doe zeker jullie best op school en in de klas en werk goed mee met juf Griet. Ik zal ongetwijfeld veel aan jullie denken en hoop dat ik op maandag 20 januari weer bij jullie zal zijn. Denk er ook aan dat de proeven eraan komen. Vergeet dus niet om nu al heel regelmatig je lessen te leren.
Als je weetjes hebt die ik op de blog kan plaatsen (over jullie hobby, jullie lievelingsliedjes, andere gebeurtenissen uit de klas, ...), mag je die steeds doormailen naar kurt.d.hulster@hotmail.com
Veel groetjes van een meester die het heel spijtig vindt dat hij nu niet voor de klas kan staan. Het is nog maar maandagmorgen 9 uur en ik mis mijn (b)engeltjes nu reeds !!
meester Kurt