woensdag 30 april 2014

CONTRACT

Hallo,
Op de pagina 'Contracten' kan je het contract (voor volgende week) bekijken.
Groetjes,
meester Kurt

maandag 28 april 2014

IEDEREEN BEROEMD: Sander bedankt meester Jef en de klasgenoten.

Hallo,
Vorige week dinsdag toonden ze op 'Eén' het filmpje waarin Sander meester Jef en zijn klasgenoten bedankt. Als je klikt op de link hieronder, kan je het filmpje nog eens bekijken.
We wensen Sander alvast veel beterschap toe.
Groetjes,
meester Kurt

http://www.een.be/programmas/iedereen-beroemd/de-fanfare-sander

DETECTIVESPEL

Hallo,
Vorige vrijdag werd een leuk detectivespel georganiseerd, in samenwerking met de politiezone RIHO. Nadat politiecommissaris Rudy Cracco een boeiend moordverhaal had verteld, mochten de leerlingen de moordenaar zoeken. In groepjes trokken ze door de centrumstraten van Emelgem. Onderweg moesten ze vragen oplossen. Bij elk goed antwoord kregen ze een tip. En de verschillende groepjes deden het prima, want allen vonden ze de dader. Hieronder enkele sfeerfoto's. Misschien zijn de foto's niet 100 procent helder, maar ik nam ze dan ook met mijn GSM.
Groetjes,
meester Kurt









woensdag 16 april 2014

CONTRACT

Hallo,
Op de pagina 'contracten' kan je het contract lezen voor volgende week. Zeker aandachtig doornemen: turnles en fietstocht op dinsdag (!!), zwemles op donderdag (!!), detectivespel op vrijdag.
Groetjes en nog een prettige vakantie,
meester Kurt

woensdag 9 april 2014

IEDEREEN BEROEMD Eén

Hallo,
De laatste vrijdagnamiddag voor de paasvakantie was geen gewone namiddag. Een ploeg van 'Eén' streek neer op onze school om een reportage te maken voor het programma 'Iedereen beroemd'. Een complete verrassing voor meester Jef en zijn leerlingen. Sander wou de meester bedanken voor de vele keren dat hij al naar het UZ Gent ging om hem les te geven en ook om te werken met 'Bednet'. De meester en de leerlingen wisten helemaal van niets. Van de opnames in klas hebben we uiteraard geen beelden kunnen maken, maar de Tv-ploeg maakte ook enkele buitenopnames van de fanfare. Hieronder zie je enkele filmpjes die ik vlug maakte met mijn GSM. We kijken allen uit naar het resultaat op TV. En Sander: Wij wensen jou een spoedig herstel toe.
Groetjes,
meester Kurt