maandag 30 november 2015

SPA 2015

Hallo,
Na heel wat problemen met de opslagruimte op 'Picasa', kan je nu toch de 143 foto's van dag 1 en de 222 foto's van dag 2 bekijken. Je had de foto's van dag 2 misschien al bekeken, maar niet alle foto's werden gepubliceerd, dus nog even opnieuw bekijken. Nu staan ze er allemaal op. Klik daarvoor op de pagina 'Ontdekkingsklassen'. De foto's van dag 3, 4 en 5 zal je deze week ook nog kunnen bekijken. Alvast veel kijkplezier.
P.S. Spijtig genoeg zijn alle andere foto's van de blog verdwenen (anders had ik geen ruimte genoeg om de foto's van Spa van dit jaar te publiceren).
Groetjes,
meester Kurt

zondag 29 november 2015

SPA 2015

Hallo,
De foto's van de eerste dag van ons verblijf in Spa staan op de pagina 'Ontdekkingsklassen'.
Het was een prachtige week die we nooit zullen vergeten !!!!
De foto's van de volgende dagen kan je de komende dagen bekijken. Veel kijkplezier.
Groetjes,
meester Kurt

zaterdag 21 november 2015

Music for Sander, Advent en De Stamper

Hallo,
Eerst en vooral een dikke proficiat aan de leerlingen van 6A en 6B voor het maken van de kunstwerkjes die verkocht werden tijdens de actie 'Music for Sander' en voor de hulp tijdens de verkoop zelf. En ... De opbrengst bedraagt maar liefst 1831 euro !!!!! Dank je wel aan iedereen !!!!!

Vorige donderdag kwam meneer Geert Depaepe van het decanaat uitleg geven over de advent. Binnenkort start ook een voedselinzameling voor de Stamper. Zo zullen we met z'n allen mensen helpen die het financieel minder goed hebben.




vrijdag 13 november 2015

COMPUTERKLAS

Hallo,
Binnen een goed weekje is het zo ver: De ontdekkingsklassen te Spa. Vandaag gingen we naar de computerklas. Daar zochten de leerlingen allerhande informatie op over Spa, de mijnen te Blegny, het kasteel van Franchimont, ... en begonnen ze aan hun PowerPoint. Hieronder alle foto's van de leerlingen: druk aan het werk. Even naar de lens kijken voor het kiekje en dan naarstig verder werken. Jullie zijn zeer goed op weg om er iets moois van te maken.
Groetjes, prettig weekend en tot maandag,
meester Kurt.
















dinsdag 3 november 2015

CONTRACT

Hallo,
Het contractje voor volgende week kan je bekijken op de pagina 'contracten'. Ik wens je een leuke herfstvakantie toe en niet vergeten om veel pannenkoeken te verkopen, hé!
Groetjes en tot maandag,
meester Kurt